Om oss

Rosenkransen er en nettbasert nisjebutikk som har spesialisert seg på rosenkranser,helgen medaljonger, englesmykker og korssmykker mm.
Et stort og variert vareutvalg,noe for enhver smak, er vårt kjennemerke.
Rosenkransen er opptatt av kulturforvaltning  og smykker som speiler vår historie. Vi ønsker at våre produkter skal inspirere til nysgjerrighet og ny,eller gjennoppdaget kunnskap rundt egne rike historiske røtter, stolthet over egen verdifull kulturtradisjon og ens egen  identitet.
Smykker og perler har alltid,siden tidenes morgen, kommunisert både samfunnet,verdier,identitet, gruppe tilhørighet og naturligvis også fremmet skjønnhet og trend.
Smykker er kunst og en inspirasjonskilde.
Vårt ståsted er økumenisk,da vår rike kultur historie er farget og preget av stor innflytelse, både fra øst og fra vest,fra den Bysantinske ortodokse arven,og fra den vestlige keltiske,og romerske arven.Treets dype kraftfulle rot er felles, både for øst og vest kirken. Vi deler de samme dypeste verdiene, selvom grener strekker seg ut i forskjellige retninger fra stammen.
Vi sender varer over hele Norden.

Vårt mål er å kunne tilby våre kunder vakre  kvalitetsvarer, produsert under godkjente ,etiske og solidariske arbeidsforhold  ,og til en riktig pris.

Vi har valgt å satse på leverandører og produsenter som historisk deler vår kulturarv , og som også i størst mulig grad arbeider og lever under forhold som representere verdier vi kan stå inne for. Våre leverandører har det til felles at de representerer små og store tradisjonsrike virksomheter, med faglig tyngde og yrkesstolthet. Mange av våre produkter er håndlagede små kunstverk , og bærer med seg en solid porsjon positiv energi og "sjel",slik bare vakkert og godt håndtverk,laget i frihet og arbeidsglede kan. God kvalitet er derfor en selvfølge.

Ved ønske om spesielle personlige smykker og rosenkranser, vil vi gjøre vårt beste for å i møtekomme dette, gjennom samarbeid med våre mange leverandører,og også eget verksted.

Det er en selvfølge for oss at våre kunder fortjener det beste, både når det gjelder kvalitet og service.

Vi bestreber oss på god, rask og tilgjengelig kommunikasjon via e-post, eller telefon.

Rask levering av bestilte varer.

Angre/rettur rett er en selvfølge.

Rosenkransens varer i gull og sølv kvalitet er Hallmarkmerket/stemplet etter norske og europeiske myndigheters strenge krav ,og registrert og godkjent i Norge med eget ansvarsmerke. Dette gir stor kundetrygghet i et uoversiktelig marked.
Velkommen til en inspirerende og trygg netthandel hos oss.
Hilsen oss i Rosenkransen